Peulvruchtenpasta van Castagno

01-06-2016 12:00

Het Italiaanse familiebedrijf Castagno houdt zich al drie generaties lang bezig met het maken van pasta. Ze maken meer dan veertig soorten pasta, waaronder sinds kort ook een aantal soorten peulvruchtenpasta: pasta die volledig gemaakt is van peulvruchten!

linzenpasta van Castagno

Peulvruchtenpasta

Niet iedereen is gewend om met peulvruchten te koken. Met pasta die is gemaakt van peulvruchten, wordt dat een stuk makkelijker! De drie soorten linzenpasta van Castagno zijn gemaakt van respectievelijk groene linzen, rode linzen en belugalinzen. Makkelijk te bereiden en heel snel klaar: je hoeft de pasta slechts 5-7 minuten te koken en vervolgens kun je er eindeloos mee variëren.Vervang je “gewone”pasta eens door deze linzenpasta, of voeg de gekookte pasta toe aan soep, een stoofpotje of een salade. Zo heb je al snel meer kleur én meer peulvruchten op je bord!

linzenpasta van de Groene Kookacademie

Groene Kookacademie

De Groene Kookacademie heeft de pasta’s voor ons uitgeprobeerd in hun school en maakte er een gemakkelijk en lekkerk recept mee, dat je kunt bekijken bij onze recepten De Groene Kookacademie is een kookschool voor natuurvoeding. De opleiding en workshops zijn bijzonder geschikt voor iedereen die lekker, vegetarisch en volwaardig wil leren koken met natuurvoeding.