Sauzen, curry’s en stoofpotjes van De KleinsteSoepfabriek

03-04-2011 12:00

De KleinsteSoepfabriek staat bekend om haar smaakvolle pesto's en kant-en-klaar-soepen, die niet onderdoen voor vers en die ook in de culinaire wereld zeer gewaardeerd worden. De KleinsteSoepfabriek breidt nu flink uit met bijzonder lekkere nieuwe lijn: sauzen, curry's en stoofpotjes. Hun slogan is niet voor niets:"Meer dan soep!"

sauzen en stoofpotjes KleinsteSoepfabriek

Er zijn drie stoofpotjes: een lamsstoofpotje met saffraan, een rundvleesstoofpotje met koekkruiden en een vegetarisch stoofpotje met spelt en fijne kruiden. Gemakkelijk en lekker, voor als je eens een keer geen zin hebt om uitgebreid te koken.

Naast de nieuwe stoofpotjes, zijn er maar liefst zes nieuwe sauzen. Twee Belgische pasta-sauzen, één met rundvlees en rode wijn, en een vegetarische met rode wijn. Ook komt de KleinsteSoepfabriek nu met vier Indiase sauzen: drie soorten curry's en een zoetzure rijstsaus.

Michel Jansen

De KleinsteSoepfabriek

Voor wie de KleinsteSoepFabriek nog niet kent. Michel Jansen omschrijft zijn soepen zelf als: ''"Volle, smakelijke en avontuurlijke soepen, geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele procédés. De KleinsteSoepFabriek biedt een culinaire wereldreis, af te leggen met de tong."''
''"Soep is een prachtig product waar we op een verantwoorde manier mee willen omgaan. In plaats van oplospoeders en synthetische smaakversterkers staat bij de KleinsteSoepFabriek het slow cooking principe aan de basis van producten. Botten, beenderen en groenten liggen urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaat. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is enkel biologisch en natuurlijk. Net als vroeger bij grootmoeder thuis!"''

sauzen en stoofpotjes KleinsteSoepfabriek