Het favoriete product van... Gooitske Boom

05-04-2013 11:25

het favoriete product van Gooitske Boom

Wie:

Gooitske Boom, verkoopmedewerker bij De Nieuwe Band.

Favoriete product:

Bieten-mierikswortelspread van De Nieuwe Band

Waarom?

"De bieten-mierikswortelspread vind ik echt een verrassing-spread! Ten eerste al de smaak: eerst heb je dat hele zachte van rode biet en daarna komt dat pittige van de mierikswortel. Heerlijk. En dan nog die kleur, zo gek roze-rood."

"Het ziet er hartstikke stoer uit op brood en op toastjes, vind ik. En dan kun je er ook nog hele lekkere dipsausjes van maken door het te mengen met wat mayonaise.
Mensen moeten er vaak wel wat aan wennen merk ik, aan die kleur. Ze vinden een roze toastje vaak wat gek, maar als ze het proeven vinden ze het heel lekker."

"In de zomer maak ik er ook vaak een saladedressing van. Dat ziet er geweldig uit, zo’n roze dressing over mijn sla. Mijn moeder vindt de spread trouwens ook erg lekker. En heel handig voor als er onverwachts visite komt."

"De spread is een houdbaar product, dus ze heeft altijd een paar potjes in de kast staan, dan heeft ze altijd wat lekkers in huis voor op een toastje. Vlak nadat ik hier kwam werken, nu twee en een half jaar geleden, kregen we deze spread in het assortiment en staat het steevast in de kantine van De Nieuwe Band, waar alle medewerkers hun brood smeren in de lunchpauzes. Sindsdien is de bieten-mierikswortelspread mijn favoriete broodbeleg!"

Wat is jouw favoriete product?

Wat is jouw favoriete product en waarom? Laat het ons via onze Facebook-pagina weten!